Aputure P60x LED tabló

Az Aputure termékek egyértelműen a filmes világot célozzák meg, legyen szó a legnagyobb filmes produkciókról vagy csak otthoni tartalom gyártásról mindenki megtalálja a vágyainak megfelelő LED lámpát. Ráadásul mindezt kiváló minőségben és remek megoldásokkal fűszerezve.

Nemzetközi teszteken csak úgy emlegetik az Aputure P60x LED lámpát, hogy a legjobb LED tabló és tényleg nem lehet ok panaszra. A lámpa kicsi hordtáskájában – mert ugye az is van – elfér egy hozzá passzoló softbox, méhsejtrács, dönthető állvány csatlakozós fej, hálózati adapter és még marad is hely.

A lámpa egy 60 watt teljesítményű, Bi-Color, azaz változtatható színhőmérsékletű lámpa amely széles tartományban, 3200 – 6500 Kelvin között ad mozgásteret. 25 x 17 cm-es felületről érkezik a fény, a softboxot feltéve ez 40 x29 cm-re nő.
A kimagasló minőségű LED-nek köszönhetően mindig természetes és ragyogó, élénk színeket láthatunk viszont a felvételeinken. A mobilitásról sem kell lemondanunk mert a hálózati üzemeltetés mellett akkumulátorokkal is használható. A beállításokat a készülék hátoldalán vagy a Sidus App segítségével kényelmesen módosíthatjuk.

Apróságok, melyek különlegessé teszik az Aputure P60X led lámpát

– biztonsági záras tápkábel
A hálózati tápkábel csatlakozója, ami a tápegységbe csatlakozik, biztonsági zárat használ, megakadályozva, hogy a kábel véletlenül kicsússzon. Csak a biztonsági zár gombját lenyomva lehet széthúzni.

– biztonsági záras tápcsatlakozó
A lámpához kapcsolódó kábel ami a hálózati adaptertől jön szintén biztonsági záras csatlakozóval szerelt.

– vertikális és horizontális rögzítési lehetőség
A lámpa hosszabb és rövidebb oldalán is van egy-egy 1/4″ csatlakozású menet így kétféleképpen is rögzíthető az állványhoz.

– praktikus softbox rögzítés
A lámpatest hátoldalán négy karom található, amibe a hozzá tartozó softbox gumis pántja beakasztható.

– stúdió mód
A lámpa áramtalanítás után visszakapcsolva magától bekapcsol és az utoljára használt értékekkel indul el. Különösen praktikus ha magasra van téve és létrázni kellene egy ismételt bekapcsolás miatt.

– üzemidő jóslás
Akkumulátoros üzem esetén a lámpa kijelzőjén megjelenik a várható üzemidő. Tesztjeink alapján az első pár perc használat után jelzi ki a valóshoz közelebbi várható időt, közvetlenül bekapcsolást követően felélő a valós értéknek.

TIPP: szettben jobban megéri

Összeállítottunk két szettet ezzel a lámpával, mindkettő tartalmaz állványt és az eggyik akkumulátorokat és töltőt is. Az áruk pedig? Jobb mint ha csak a lámpát vennéd önmagában! 🙂

Similar Posts