Black Friday 2021

Idén ismét kiárusítjuk a raktérkészletünk egy részét ezen a napon. A Black Friday eredetileg erre is való, nem arra, hogy előző nap felemelt árakat „akciózzunk”. Az akció csak a zöld pipával jelölt ✅ saját raktáron lévő termékekre érvényesek a készlet erejéig, és a kedvezmény nem vonható össze kupon, vagy más kedvezménnyel.

Ami idén kicsit befolyásolja a dolgokat az egyrész a járvány, másrészt a Forint árfolyama.

A járvány miatt az idei kiárusítást online bonyolítjuk le, tehát személyesen felesleges bejönni a boltba, és értelme sincs, ugyanis túl sokan lennénk, ami növelné a fertőzésveszélyt.

Így az akciós árak csak online érvényesek házhozszállítással, személyesen a termékek csak az eredeti áron vásárolhatóak meg üzletünkben! Ezen a napon megrendelt 20.000.- Ft feletti vásárlások szállítási költsége 0.- Ft.

A Black Friday akciós árak November 26. 0:00 -tól 23:59 -ig érvényesek. Az online megrendelt akciós termékeket hétfői napon adjuk át a futárnak, így a jövő hét elején érkezhetnek meg boldog tulajdonosaikhoz.

A másik tényező, amit érdemes vásárlás előtt figyelembe venni, hogy az utóbbi hónapokban a Dollár és Euro árfolyam erősen emelkedett, így januártól minimum 5% áremelésre leszünk kénytelenek.

A másik fontos dolog, hogy az általános áru- és chip hiány ellenére (vagy inkább azért), majdnem mindenből betáraztunk, így nálunk nem csak igéretet kaphatsz, hanem a legtöbb megrendelést raktárról tudjuk teljesíteni.

Az akciós Black Friday vásárláshoz sok szerencsét kívánunk, és kérlek ne vedd túl komolyan, ha valami nem úgy jön ki, ahogy szeretnéd! Előfordulhatnak hibák, átmenetileg elfogyhatnak termékek, hiába tettünk meg mindent, hogy ez az év vége jól sikerüljön…

A termékeket már most böngészheted ide kattintva, de az akciós árak csak éjféltől lesznek beállítva, előtte és péntek éjfél után nem láthatóak.

Szép fényeket, és jó böngészést kívánunk,

Mészáros Tibor és a MIKROSAT csapat

Similar Posts