Darth Vader járt a MIKROSATnál

Természetes-, vagy műfény? A sötét oldal urát kérdeztük.

Egy szinte mindenki által ismert vásárlónkat kérdeztük, hogyan készíti karácsonyi képeit a távoli galaxisban?

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban keltette fel érdeklődésemet a fotózás. Anakin-dején, amikor apám Luke-kamerán (Camera-Obscura) készített képeit hívtuk elő a lézerkard pislákoló vörös fénye mellett…

Később természetes fényekkel próbálkoztam, de nem jártam sok sikerrel, a sötét oldalon sajnos ebből nincs elegendő. A Jedik első számú barkácsáruházban, az Obi One-ban is próbálkoztam, de az ott kapható lámpák inkább építkezésekre valók, a Galaktikus Birodalomhoz pedig inkább a rombolás áll közel.

Jedi fénykard

Sokat bújtam az internetet, mire rátaláltam egy aprócska bolygó legjobb fotósboltjára, a MIKROSAT-ra. Először zavart éreztem az erőben a sok fényforrás között, a rengeteg információ közül nehéz volt kiszűrni, melyikre lehet szükségem Birodalmi Terveimhez, melyik való egyszerű otthoni fotózáshoz, videózáshoz.

Szerencsére nem kellett a folytogatós, vagy más erőszakos módszerekkel szóra bírnom a földlakókat, készségesen segítettek, még szelfiztünk is együtt. A karácsonyfámat is innen szereztem be, ez sokkal tartósabb, mintha az Ikeában vettem volna visszaváltható élő fenyőt. A stílusos karácsonyi pulcsit a közeli Árkádban szereztem be a szaloncukrokkal együtt.

A címben szereplő kérdésre a válaszom: Én a műfényt szeretem, meg a műfenyőt…

Elkészült fotóimból itt mutatnék be párat (akinek nem tetszik, azt meglátogatják rohamosztagosaim):

Javaslom, ti is nézzetek körül ebben a boltban, hamarosan folytatjuk a riportot az ötödik résszel. 😀

Addig is iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a sötét oldal ármánykodásairól:

Similar Posts