Mini Vlogger kitek mobiltelefonhoz

Össze állítottunk két Vlogger videós kitet mobiltelefonokhoz. A szettek alapját a Manfrotto Pixi Mini tripodja és az MCPIXI mobilos tartója alkotja. A két szett a mikrofonokban tér el, az egyikben egy puskamikrofon a másikban egy általános videómikrofon került.

Így épülnek fel a Vlogger kitek:

A Manfrotto Pixi állvány a fotósok körében jól ismert, nagy népszerűségnek örvend, kis mérete és jó terhelhetősége miatt, akár egy DSLR géppel is megbirkózik.
Gömbfejének köszönhetően könnyen beállítható a kamera vagy telefon pozíciója. A gömbfej feloldásáról és rögzítéséről egyetlen gomb gondoskodik, roppant egyszerű a használata.
A gömbfej tetején egy 1/4″ csatlakozású menet található (ez a szabvány a fotós és videós világban, a fényképezőgépek alján is ez a csatlakozás van).

Manfrotto Pixi mini tripod

Ezekben a kitekben egy telefontartó került a gömbfejre. Ez az újabb dizájnosabb és stabilabb Manfrotto MCPIXI clamp.
A tartó különlegessége, hogy a tetején található egy sín ami egyezik a fényképezőgépeknél használt vakusaru csatlakozással. Ez azért jó mert több olyan termék is van, amik ebbe a tartó sínbe rögzíthetőek. Ilyenek egyes LED lámpák vagy mikrofonok.
A tartó befogómérete állítható, így a különböző méretű telefonok használata sem jelent problémát.A hátoldalon egy rögzítőkarral tudjuk fixálni a véletlen kinyitás ellen.

Manfrotto MCPIXI tartó

A telefonok belső mikrofonja alkalmatlan jó minőségű hang rögzítésére. A jó hangminőség érdekében érdemes minőségi külső mikrofont használni.
A puskamikrofon előnye, hogy az előtte lévő hangokra koncentrál, kizárva a környezeti zavaró hangokat.
A másik szettben lévő mikrofon egy általános használatú mikrofon ami szőrme zajfogóval van ellátva így csökkentve például a szélzajt.

Boya mikrofonok

Mindkét mikrofonnak tartozéka két kábel, az egyik kifejezetten mobiltelefonokhoz kialakított négy pólusú 3,5mm-es, a másik a fényképezőgépekhez, videókamerákhoz illeszkedő három pólusú 3,5mm-es jack csatlakozóval szerelt.

Balra: 3 pólusú csatlakozó fényképezőgépekhez
Jobbra: 4 pólusú csatlakozó mobiltelefonokhoz

Ezek a vlogger kitek minőségi elemekből épülnek fel, tartósak és egyszerű használatot biztosítanak. Nincs szükség további kiegészítőkre, azonnal használhatók.

Itt találod a webshopban –>

Kapcsolódó cikkek:
Fotózás, videózás mobiltelefonnal I.
Fotózás, videózás mobiltelefonnal II.

Similar Posts