R200 körvaku a Godoxtól

Megjelent és végre megérkezett üzletünkbe is a Godox várva várt körvaku feje, melyet a Godox AD200 és AD200PRO vakukhoz lehet csatlakoztatni.

A körvakukat leggyakrabban makró és portré fotózásra szokás használni. Egyedi jellegzetes fénye van, mivel a vaku villanócsöve körülöleli az objektívet, egy glóriaszerű, sejtelmes árnyék keletkezik a fotózott alanyunk körül.

A makró fotósok által ismert és használt körvakukhoz képest egy lényegesen nagyobb méretű és más rögzítési módot használó körvakuról van szó. Elsősorban inkább portré és divat jellegű fotózásokban lehet kihasználni képességeit.

Az R200 körvakut egy állítható konzol segítségével tudjuk a fényképezőgépünkhöz rögzíteni. A konzol segítségével könnyedén tudjuk pozicionálni különböző méretű gépvázakhoz és objektívekhez, hogy minden esetben a kör közepére helyezhessük objektívünket. A csomag része egy ernyőtartó kiegészítő is, ezt abban az esetben tudjuk használni, ha mégis kihelyeznénk állványra a vakut.

A Godox R200 körvaku egy kiegészítő a Godox AD200 és AD200PRO akkus vakukhoz, önmagában nem használható, csak az említett két vakuval. A használatához firmware frissítés szükséges, AD200 esetén minimum V2.4, AD200PRO esetén minimum V1.4 firmware szükséges.
A körvaku kábellel csatlakozik a vakuhoz, melyet könnyedén rögzíthetünk magunkhoz, mert a csomagban van hordtáska az AD200-hoz illetve egy vállpánt is.

A rendszer használatához XT-16, X1T, X2T, Xpro vagy XproII kioldót is használhatunk. A körvakuba 10W teljesítményű LED modellfény került, melynek fényereje három állásban állítható a vakuról.

Jópár kiegészítővel is előrukkolt a Godox az R200 fejhez. Egy reflektor, színfóliák és három-három méhsejtrács, illetve egy praktikus hordtáska, melybe a teljes szett elfér.

Balra az alap csomag, jobbra az opcionális kiegészítők

Az R200 körvakut és kiegészítőit a Mikrosatnál tudod megvásárolni 2 év garanciával, vagy akár bérelheted is!

Godox R200 a webshopban
Béreld ki itt –>

Similar Posts