Új Godox LED tablók

A LED1000Bi II és LED1000D II továbbfejlesztett változata a a korábbi LED1000Bi és LED1000D LED lámpáknak.

Az új Godox LED változatok DMX vezérlést kaptak így újabb felhasználási területeken használatát könnyíti meg, mint a videóinterjúk és a streamelés.
Tökéletesen használható fotózásra és videózásra is, nagy felülete miatt kellően lágy és professzionális megvilágítást adnak. Kettős táppelátásuk és három féle vezérlési módjuk minden felhasználási módra lehetőséget biztosít. Mindkét változat rendelkezik terelőlapokkal.

Godox LED1000Bi / LED1000D

Pontos színhőmérséklet

A magas CRI (96) és TLCI (98) indexnek köszönhetően rendkívűl pontos, tiszta és természetes megvilágítást kapunk, tökéletes színvisszaadást a Godox LED lámpáival.

Erőteljes és lágy

Az erőteljes fényerőről 1024 db felső kategóriás LED gondoskodik, egyenletes és lágy fényminőséget kínálva.

5500K változat balra, Bi-Color jobbra

Három vezérlési lehetőség

Vezéreld akár egyenként vagy csoportban több LED lámpát a készülék hátoldalán lévő kezelőgombok segítségével vagy a mellékelt rádiós távvezérlő vagy DMX rendszer segítségével. A fényerőt 0 és 100% között míg a színhőmérsékletet a LED1000BI II esetén 3300 – 5600K között fokozatmentesen változtathatód.

DMX vezérlés
A DMX vezérlés lényege, hogy nem csak egy hanem több tucat vagy akár ezer lámpát is tudunk egyetlen vezérlőről irányítani. Több lámpa használata esetén a lámpákat DMX kábel segítségével egymás után sorba kell kötni, egy ilyen kábel 512 csatornát képes kezelni, minden egyes csatlakoztatott lámpának külön-külön vezérlést adva.

Három vezérlési mód

Rugalmas és sokoldalú

A négy oldalra helyezett terelő lapoknak köszönhetően a kilépő fény jól kontrollálható. Az állványtartó konzol segítségével pedig könnyen beállítható a megvilágítási szög.

Terelőlapok

Egyszerű használat

Az átlátható és ésszerűen kialakított kezelőfelület az intelligens LCD kijelzővel kombinálva roppant egyszerű használatot kínál. Az egyszerű használattal időt spórolsz magadnak.

Átlátható kezelőfelület a könnyű használatért

Bárhol használható

A mellékelt hálózati adapter segítségével ideális stúdióban történő használatra, de mindkét LED lámpa rendelkezik akkumulátor csatlakozással is (SONY BP-L) így kültéri vagy helyszíni bevetésre is tökéletes. (Az akkumulátor nem tartozék).

Dual Power rendszer

A csomag tartalma

  • 1 db LED1000Bi II vagy LED1000D Led lámpa
  • 1 db távirányító
  • 1 db hálózati adapter
  • 1 db hálózati kábel
  • 1 db diffúzor előtét
  • 1 db kék előtét (csak LED1000D II esetén)
  • 1 db sárga előtér (csak LED1000D II esetén)

Godox LED lámpák –>

Similar Posts