Manfrotto LED

Manfrotto Lumimuse LED lámpák fotózáshoz, videózáshoz

A Lumimuse egy négy tagból álló kimagasló minőségű és kis méretű LED lámpa család a Manfrotto kínálatából.

TIPP
Akár szettben is elérhető!
Vlogoláshoz, youtube videók készítéséhez vagy csak a nagyival való kapcsolattartáshoz is ideális!

Mindegyik típus beépített Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, mely hosszú üzemidőt tesz lehetővé. Az akkumulátor töltése egyszerűen egy USB kábel segítségével lehetséges.

Azt kapod vissza amit látsz!
A jó fotók és videók titka a megvilágításban rejlik. A LUMIE LEDekkel nagyon könnyű a világítás beállítása, mert amit a kamera kijelzőjén látsz, olyan is lesz a végeredmény. Egyszerű.
A legújabb technológiát használó LUMIE LED-ek tökéletesen pontos színeket és természetes bőrszínt eredményeznek minden alkalommal.

A jó dolgok kis csomagban érkeznek!
A legnagyobb LUMIE a családban mindösszesen 140g-ot nyom és kisebb, mint egy magnókazetta (emlékszünk még rá egyáltalán?!) A remek teljesítménnyel kombinálva el sem kell rajta gondolkozni, hogy betedd-e a fotós táskádba.

Válassz egy színt! Bármelyiket!
Válaszd azt a szűrőkészletet, ami a legjobban igazodik az igényeidhez: Legyen az Classic, Multicolor vagy Portré kit. A LUMIE szín és diffúz filterekkel megdöbbentő hatásokat és egyedi stílust érhetsz el. Keverheted is őket az egyedi színhatásokért.
With the LUMIMUSE colour and diffusing filters, you can create stunning effects for unique style. You can even mix them for additional colour combinations.

Többféle rögzítési lehetőség
A LUMIE lámpákat rugalmasságra tervezték. Ezt szem előtt tartva a LUMIE-k kompatibilisek a fényképezőgép vakupapucsával is, de bármelyik állvánnyal is, amelyen standard (1/4″) csavarmenet található.

Manfrotto LED lámpa

Ideális hangulatos ételfotókhoz is!
Kis mérete miatt könnyedén magaddal viheted, a színmódosító fóliákkal szabadon kreatívkodhatsz vagy igazodhatsz a meglévő fényekhez.

Műszaki adatok

Lumimuse 3Lumimuse 6Lumimuse 8
LED-ek száma368
TápellátásLi-Ion akkuLi-Ion akkuLi-Ion akku
Fényerő állítás3 fokozatban3 fokozatban4 fokozatban
Színhűség (CRI)>92>92>92
Működési idő60 – 250 perc65 – 250 perc60 – 300 perc
Világítási szög50°50°50°
Töltésmicro USBmicro USBmicro USB
LUX (1m)220440550
Színhőmérséklet5600 K5600 K5600 K
Súly74 g137 g175 g

A Lumimuse 8 LED lámpa kétféle típusban elérhető, egy sima és egy Bluetooth kapcsolattal rendelkező variációban. Ez a vezeték nélküli rendszer lehetővé teszi a kapcsolatot iOs eszközökkel.
Töltsd le az ingyenes Lumimuse alkalmazást az iOS eszközödre, és távolról irányítsd könnyedén a Lumimuse8-ot. Az alkalmazással elérhető opció a vaku, az időzítők, a fénykép és a videó mód, valamint a 0-100% -os fényerő szabályozás. Akkor is vezérelheti a fényt anélkül, hogy megnyitná a Lumimuse alkalmazást, ha valamilyen más app-ot vagy az iOS kameráját használja. Ez a iOS eszköz widget-én keresztül történik.

Kapcsolódó cikk –>

Similar Posts