Megújul a legnépszerűbb rendszervaku – Godox TT685II

A frissített V860III vaku után itt a ráncfelvarrott TT685II.

Meghallgatva a felhasználók visszajelzéseit a TT685 rendszervaku is megkapta azokat stílusjegyeket, melyeket a V1 vakunál megismerhettünk és most már a V860III változatában is elérhetőek.

A TT685 kedvező árával és magas tudásával lett a felhasználók kedvence. Anno nem spórolták ki belőle a rádiós vezérlést sem így teljes körűen illik a Godox rendszerébe.

A vaku Canon, Nikon, Sony, Fuji és Olympus/Panasonic talppal lesz elérhető. Az alapvető dolgok nem változtak, a működéshez 4 darab ceruzaelem vagy AA akkumulátor szükséges. Teljes TTL és HSS támogatást nyújt minden erre alkalmas fényképezőgéppel. A vakufej zoom tartománya 20 és 200mm között állítható, mely a beépített széles látószögű előtéttel 14 mm-ig kiterjeszthető. A kulcsszám maradt 60 amit maximális teljesítményen, 200mm zoom állásnál egy méter távolságban mérhetünk. Beépített rádiós adó-vevővel rendelkezik így könnyedén vezérelhető vele más Godox vaku vagy fordítva.

Vezérlő (master) és vezérelt (slave) vakuként

Most gyakorlatilag csak egy finomhangolás történt, ami a következőkben nyilvánul meg:

Nagyobb mozgástér a vakufejnél

A V1 vakunál bevezetett vakufej döntési lehetőség került át, ami azt jelenti, hogy a vakufejet alap helyzetből is egy bizonyos szögig (120°) hátra lehet dönteni, anélkül, hogy körbe kellene forgatnunk az egész vakufejet.

-7 ° és 120 ° között dönthető vakufej

TCM konverzió

TTL Convert Manual vagyis a TTL-ben helyesnek ítélt beállítás egy gombnyomásra manuális értékre konvertálható így azt már nem befolyásolja a környezet és az adott szituációnak megfelelő beállításokal dolgozhatunk.

TCM

Gyorszáras vakutalp

Még gyorsabb és kényelmesebb. Még egy dolog ami a V1 vakuból érkezik, ez pedig a gyorszáras vakutalp rögzítés.

Quick-release lock

USB-C csatlakozó

A firmware frissítést ezen túl USB-C csatlakozón keresztül végezhetjük el.

USB-C csatlakozó a firmware frissítéshez

Megújult kezelőfelület

Ahogy azt a V860III vaku esetén is írtam a Godox célja az egységesség lehet, a felhasználóknak ne jelentsen problémát egyik vaku után a másik kezelése akár egy típusváltásnál akár ha több különböző típust is használ egy időben.

Bízunk benne, hogy a világon elsőként a Mikrosatban lesz kapható, hiszen a gyártóval ápolt jó kapcsolatnak hála a bejelentés előtt jóval már értesültünk a létezéséről így az első rendelés a gyártásból a miénk volt.
Reméljük a szállítás is ilyen gördülékeny lesz.

A Mikrosat Kft hivatalos forgalmazóként 2 év garanciát vállal a Godox termékekre.

Similar Posts